January Yearly Meeting 2024 Program Friday 19 – Sunday 21 January 2024

Time (AEDT)	Program
Friday evening	19 January 2024
6pm, 45 mins	Meeting for Worship
6.45pm, 15 mins	short break
7pm, 75 mins	1: 'Friendly School' — Compassionate Communication
8.15pm, 15 mins	short break
8.30pm, 15 mins	Epilogue
Saturday	20 January 2024
11am, 45 mins	All-Age Meeting for Worship (Faith and Play story)
11.45am, 15 mins	short break
12pm, 60 mins	2: Preparatory Session — QA Finances (QA Treasurer's report)
1pm, 90 mins	long break (free time)
2.30pm, 90 mins	3: Formal Session — QA Annual General Meeting / Open Business
4pm, 30 mins	medium break
4.30p, 5+10 mins	4: Welcome to QSA Executive Manager, Cressida Hall
4.45pm, 45 mins	& Information Session — Travel Guidelines
5.30pm, 90 mins	long break (free time)
7pm, 45+15 mins	Community Program — Quakers Got Talent 2024 + 15 min break
8pm, 30 mins	Saturday Soiree ('Convivial time')
Sunday	21 January 2024
10.15am, 45 mins	Meeting for Worship
11am, 30 mins	medium break
11.30am, 60 mins	5: Formal Session — Reports (QA Office Staff, TIWG, Regional Meetings)
12.30pm, 90 mins	long break (free time)
2pm, 5+10 mins	6: Welcome to The Friends' School Principal, Esther Hill
2.15pm, 75 mins	& 'Friendly School'— Nurturing the Life of Our Meetings
3.30pm, 30 mins	medium break
4pm, 25 +5 mins	7: Information Session — July Yearly Meeting 2024 in Adelaide + brief break
4.30pm, 30 mins	Closing Reflection — Feedback on JanYM24 experiment